LED-drivers

HELVAR LED-DRIVERS

Het LED-driver aanbod van Helvar is bedoeld voor energie-efficiënte, duurzame, professionele toepassingen. Het diverse aanbod bestaat onder andere uit schakelbare en (DALI) dimbare LED-drivers. De assortiment bestaat uit LED-drivers voor indoor en outdoor gebruik en kunnen toegepast worden voor spot-verlichting, downlights , vierkante en lineaire armatuuroplossingen.

toepassingen

Gebruik in armatuur

Dankzij de lineaire vorm, de eenvoudige aansluitingen en compacte standaard afmetingen zijn de lineaire drivers 
de beste oplossing voor het maken van lineair gevormde LED armaturen.

Gebruik buiten armatuur

Spots of downlights hebben vaak niet de mogelijkheid voor het integreren van de driver in het armatuur. Voor deze toepassingen zijn er drivers beschikbaar met trekontlasting voor plaatsing buiten het armatuur.

Outdoor

Ook voor toepassingen in de buitenruimte zijn er LED-drivers beschikbaar. Drivers met een IP65 of IP67 behuizing of voorzien van een extra coating over de print die de elektronica tegen vocht en vuil beschermd.

LEDesign ™ is een rekentool om LED-specialisten te helpen bij het selecteren van de juiste Helvar drivers voor een bepaalde LED-lichtbron. Het programma bevat alle belangrijke data voor de beste match tussen de driver en de LED-module.