LED-modules

HELVAR LED-MODULES

Onze LED-modules geven armatuurfabrikanten de mogelijkheid voor een succesvolle overgang naar SMART energiezuinige LED-verlichtingsoplossingen. De uitgebreide reeks LED-modules zijn geschik voor veel toepassingen. Gecombineerd met onze LED-drivers en lichtregeling is maximale energie-efficiëntie en comfort voor de gebruiker eenvoudig haalbaar.

toepassingen

Lineair

Dankzij de lineaire werking, de makkelijk te gebruiken aansluiting en de beste kleur consistentie zijn de lineaire modules de beste oplossing voor het maken van lineair gevormde LED armaturen.

Multiplex

De hoog efficiënte Multiplex LED modules zorgen voor een effectieve oplossing met een uniforme licht output. Dit zorgt voor een sterke oplossing voor het ontwerpen van vierkant LED armaturen.

Chip on Board (COB)

De Chip on Board modules (COB) zijn ideaal voor het ontwerpen van ronde spots en downlighters. De keuze in lichtstroom en kleurtemperatuur geeft de armatuurfabrikant een grote mate van flexibiliteit.

LEDesign ™ is een rekentool om LED-specialisten te helpen bij het selecteren van de juiste Helvar drivers voor een bepaalde LED-lichtbron. Het programma bevat alle belangrijke data voor de beste match tussen de driver en de LED-module.