LED-systemen

ARMATUUR GEBONDEN SYSTEMEN

De armatuur gebonden systemen systemen zijn een combinatie van sensoren, drivers en toegevoegde intelligentie.
Ze staan los van een lichtregel- of lichtmanagementsysteem zijn eenvoudig te installeren en hebben minimale of geen configuratie nodig op locatie.

ActiveAhead

Predictive lighting. Always one step ahead of you.

ActiveAhead is een draadloze oplossing voor het aansturen van verlichting op basis van het Bluetooth Low Energy (BLE) protocol. De eerste versie van het systeem is een zogenaamde armatuur-gebonden oplossing. Elke armatuur wordt uitgevoerd met een ActiveAhead LED-driver, controle unit en sensor. De controle units 'communiceren' onderling middels BLE en zijn zelflerend. Er is geen bekabeling onderling tussen de armaturen nodig en de armaturen hebben enkel een vaste voedingsspanning nodig. Afhankelijk van de hoeveelheid beweging per sensor zal het systeem een eigen programmering maken waarbij armaturen al inschakelen voordat de sensor van het desbetreffende armatuur beweging heeft gezien

Met de app ActiveAhead kunnen presets in de armaturen geprogrammeerd worden.  

Klein en onopvallend sensor ontwerp
Zelflerend, daglicht,
aanwezigheidsdetectie
BLE protocol als communicatieprotocol

Bekijk hoe ActiveAhead werkt in de praktijk Ga naar de productpagina

Select the Weather

Human Centric Lighting op een eenvoudige manier

Select the Weather is een eenvoudige Human Centric Lighting oplossing. Met deze oplossing is het mogelijk om verschillende scene’s van natuurlijke buitenverlichting te simuleren door de kleur temperatuur en intesiteit van de verlichting te veranderen. Select the Weather is eenvoudig en snel te installeren, zonder enige vorm van configuratie.
Download informatie sheet
 

4 vooraf ingestelde scene's:
 
Kalmeren
Activeren
Concentreren
Alert

Bekijk het idee achter Humen Centric LightingGa naar de productpagina

Active+

Self-learning lighting

Helvar’s Active+ oplossing is een out-of-the-box standalone oplossing, bestaande uit een LED-driver en een kleine sensor die ingebouwd kan worden in een armatuur. 
De Active+ oplossing kan ideaal worden toegepast in renovatie- projecten. Daarnaast is het een erg geschikte oplossing om toe te passen binnen nieuwe kantoren, gangen, verkeersgebieden en opslagruimten. 

Eenvoudige installatie: Een armatuur, uitgerust met Active+, is net zo eenvoudig te installeren als een normaal geschakeld armatuur. Er is geen extra bedrading, programmering of configuratie nodig.

Zelflerend: Active+ leert in 60-100 uur zijn omgeving, zoals de daglichtomstandigheden en andere armaturen in de buurt.

Intelligente energiebesparing: In vergelijking met een normaal geschakeld armatuur levert een armatuur met Active+ extra voordelen zoals: aanwezigheidsdetectie, daglichtregeling en comfortabel dimmen.
 

Eenvoudige installatie
Leert zelf de omgeving
Intelligente energiebesparing

Bekijk hoe Active+ zijn omgeving in 60- 100 uur leert kennen. Ga naar de productpagina

nightDim

Easy night time savings

NightDim is een innovatieve en eenvoudige stand-alone oplossing voor het gemakkelijk en betaalbaar dimmen van buitenverlichting en die ‘s nachts niet regulier gebruikt wordt.
De NightDim LED drivers hebben verbeterde bescherming tegen luchtvochtigheid, wat deze zeer geschikt maakt voor buitenarmaturen.

Eenvoudig scene's instellen: Het veranderen van de scene kan simpel gedaan worden door middel van een drukschakelaar. Er is geen programmering nodig tijdens installatie of onderhoud.

Ideaal voor renovatie: Het product gebruikt de bestaande bedrading voor zowel de werking als het instellen van de scenes. Er is geen nieuwe bedrading nodig.
 

Eenvoudig instellen voor een scene
Perfect geschikt voor renovatie projecten
Speciale coating tegen vochtigheid

Bekijk hoe nightDim werkt in de praktijk Ga naar de productpagina