DALI lichtmanagementsysteem

DALI logo

Het DALI protocol

Een intelligent lichtmanagementsysteem is de sleutel voor energiebesparing voor verlichtingsinstallaties met als bijkomend voordeel comfort, veiligheid en bedieningsgemak. Het DALI protocol is ontwikkeld als een internationale standaard voor intelligent en eenvoudig beheer van lichtinstallaties.

Meer over DALI

lichtmanagementsysteem

Lichtregeling

Helvar levert een uitgebreid programma componenten en softwareoplossingen voor sturing en bediening van verlichtingsinstallaties.

  •  
DALI Lichtmanagement

Lichtmanagement

Naast het kunnen sturen en bedienen van 
verlichting en zonwering is monitoring en controle 
van de installatie steeds belangrijker.

Een totaal oplossing

Door onze oplossingen is het mogelijk om van een eenvoudig DALI lichtregelsysteem een uitgebreid lichtmanagementsysteem te maken. We combineren in een groter netwerk DALI met ethernet, twee betrouwbare open standaard protocollen. Via het ethernet protocol kan eenvoudig met andere gebouwgebonden systemen gecommuniceerd worden, denk aan BACnet, Modbus, KNX of LON. Het DALI lichtmanagementsysteem kan centraal bediend worden met touchscreens en kan gekoppeld worden aan alarm- of beveiligingsinstallaties. Helvar heeft met betrouwbare producten en de juiste kennis een totaal concept in huis.

Referenties & toepassingen