Specialist in DALI lichtmanagementsystemen en leverancier van LED componenten

Laatste nieuws

Vacature - programmeur/software engineer Nederland

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich als specialist actief en enthousiast gaat bezighouden met de inbedrijfstelling van o.a. onze Helvar producten en software. Onze klanten zijn installateurs in Nederland.  Wij voeren projecten uit waar voornamelijk sturing van verlichting gevraagd wordt. Daarnaast zorgen we voor integratie van software met andere systemen. Ook de bediening met diverse soorten touchscreens of tablets is een service welke wij veelvuldig opleveren in onze projecten.   Bekijk de vacature

Lees meer

Video over het lichtmanagementsysteem in het nieuwe Tergooi MC

Video over het lichtmanagementsysteem in het nieuwe Tergooi MC Het lichtmanagementsysteem in het Tergooi MC is in 3 bouwdelen zo goed als gereed. Wij zijn momenteel bezig met de laatste punten en de inbedrijfstelling van het systeem in het laatste bouwdeel.  Het ziekenhuis is voorzien van een uitgebreid lichtmanagementsysteem waarin veel verschillende functionaliteiten toegepast zijn. In deze video verteld Sebastiaan wat er zo bijzonder is aan het lichtmanagementsysteem en over de prettige samenwerking. We hebben recent ook opdracht gekregen voor het realiseren van het lichtmanagementsysteem in de parkeergarage. 

Lees meer

Bezoek onze stand tijdens Install Day 2022!

Vrijdag 14 oktober 2022 vindt de Install Day plaats. Een goed georganiseerde dag waar 250 bedrijven uit de installatiesector alles laten zien wat ze te bieden hebben.    Op onze stand (Hal D, stand 193) brengen onze sales engineers en technisch specialisten u graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van lichtmanagement. Denk aan DALI-2, draadloos lichtmanagement en eenvoudige ruimteoplossingen.  Het bezoeken van de beurs en de catering tijdens de beurs zijn gratis.  Aanmelden BEURSACTIE

Lees meer

Nieuw in opdracht: Gemeenschapshuis Asten

De nieuwbouw van het gemeenschapshuis in Asten is in volle gang. Het gebouw zal naar verwachting 4 februari 2023 ter beschikking gesteld worden voor verschillende verenigingen. Ook beschikt het over een horecagelegenheid waar Astenaren een kopje koffie kunnen drinken.  Het gemeenschapshuis is een project vanuit de gemeente Asten. In opdracht van Nikkelen Elektrotechniek realiseren wij het lichtmanagementsysteem.   Er wordt een 7 inch en een 10 inch touchscreen toegepast. Met het 7 inch touchscreen kan de zaal- en podiumverlichting aangestuurd worden. Het 10 inch touchscreen is voor de centrale sturingen. Een koppeling met het AV-systeem gaat ervoor zorgen dat zowel de verlichting als het AV-systeem vanaf het touchscreen bediend kunnen worden.    Naast de sturing van de verlichting wordt ook de zonwering opgenomen in het systeem. Voor de automatische sturing van de zonwering wordt een weerstation toegepast.  

Lees meer

Productgroepen

Helvar is specialist in energie-efficiënte oplossingen voor de verlichtingsindustrie. Ons uitgebreide assortiment omvat componenten voor eenvoudige lichtregeling, complete intelligente lichtmanagementsystemen, LED-drivers, LED-modules en LED-systemen.

 

Lichtmanagement

De door Helvar ontwikkelde systemen combineren 'DALI' en 'Ethernet', betrouwbare open standaarden.
Onze systemen garanderen innovatieve lichtoplossingen met heldere en aantoonbare energiebesparing.

Meer lichtmanagement

LED componenten

Wij hebben een uitgebreid aanbod LED drivers en LED modules en armatuurgebonden systemen. Naast het gebruik als losse componenten kunnen deze ook gecombineerd worden om een slimme verlichtingsinstallatie te realiseren.

Meer LED