Home / Nieuws / De kleinste sensor met ingebouwde draadloze connectiviteit

De kleinste sensor met ingebouwde draadloze connectiviteit

Producten | 14-01-2021ActiveAhead Node Sense (5634)

Helvar heeft de kleinste sensor node ontwikkeld die op dit moment beschikbaar is. De Node Sense is een mooie toevoeging aan ActiveAhead – een uniek draadloos en zelflerend lichtmanagementsysteem. De Node Sense combineert een processor, radio, multisensor en een aansluitkabel in één product. Met de Node Sense is het nog eenvoudiger om een armatuur van intelligentie te voorzien. De minimale inbouweisen zorgen voor flexibiliteit bij het ontwerpen van het armatuur. Daarnaast zorgt de antenne in de Node Sense dat het bereik optimaal is en dus zorgt voor een uitstekende verbinding met de nodes in de omgeving.
De Node Sense is geschikt voor Freedom LED drivers en in combinatie met de ActiveAhead Adapter DA voor iedere DALI driver.
Meer informatie

 
ActiveAhead Adapter DA (5610)
Deze adapter maakt het mogelijk om van ieder armatuur met een standaard DALI driver een intelligent ActiveAhead armatuur te maken. De adapter voedt de DALI-lijn voor 1-4 armaturen en de ActiveAhead node. Zowel de ActiveAhead Node Sense als de ActiveAhead Node kunnen aangesloten worden op de adapter.
Meer informatie


Helvar valt in de prijzen met ActiveAhead

Lux Awards: Controls Product of the Year 2020
De juryleden waarderden ActiveAhead omdat het met één intelligent draadloos platform meerdere problemen kan oplossen. Ze waren vooral onder de indruk van het unieke zelflerende algoritme. Dit verlaagt de operationele kosten door het licht op het niveau te houden waarop het nodig is. ActiveaAhead is schaalbaar en stuurt zichzelf aan en kan worden aangesloten op een monitoring- en onderhoudsysteem in de cloud.

 

Frost & Sullivan: Company of the Year 2020
Ieder jaar wordt er door Frost & Sullivan een Company of the Year award gepresenteerd aan een organisatie met een uitstekende groeistrategie en implementatie in haar vakgebied. De prijs erkent een hoge mate van innovatie van producten en technologieën en het leiderschap in klantwaarde en marktpenetratie.