Home / Nieuws / Freedom - The Rules Have Changed

Freedom - The Rules Have Changed

Producten | 10-07-2019

Freedom geeft je de vrijheid om te kiezen. Het verandert de regels. Vanaf nu is alles mogelijk.
 


Find your own way with Freedom.

Wat? Freedom is een nieuwe benadering voor draadloze lichtsturing en geeft je de vrijheid om ieder draadloos lichtregelsysteem te implementeren op onze Freedom LED drivers.
Hoe? Wij zijn actief op zoek naar partners in draadloze lichtsturing en nodigen hen uit om samen met ons te innoveren.
Waarom? Wij willen dat onze klanten alle mogelijkheden hebben. En we willen weten waartoe onze Freedom Node in staat is. 


Freedom LED driver
Wij verkopen LED drivers. Maar daarmee willen we niet gebonden zijn aan specifieke standaarden of ecosystemen. Daarom kunnen onze Freedom LED drivers functioneren met ieder draadloos ‘Freedom compatible’ systeem. Het enige wat nodig is is een match tussen het draadloze systeem en de Freedom Node.
 
Freedom Node
De Freedom Node is een kleine control unit met software voor draadloze lichtsturing. De Node wordt verbonden met de Freedom LED driver. Op dit moment is de Node geschikt voor het innovatieve Helvar ActiveAhead systeem. Binnenkort worden daar Casambi en Mount Kelvin aan toegevoegd. En we zijn op dit moment bezig met het testen van andere bekende systemen – daarover later meer.


 

Freedom voor armaturen
U kiest de voor u meest geschikte Freedom LED driver en ontwerpt het armatuur met onze driver en de Freedom Node. U hoeft nog geen keuze te maken voor een draadloos lichtregelsysteem – de Freedom Node is fysiek hetzelfde, ongeacht het systeem.

 

Freedom voor ontwikkelaars
Wij weten nog niet precies waartoe Freedom is staat is. Daarom nodigen wij ontwikkelaars uit om samen met ons te innoveren. We geven volledige toegang tot ons digitale protocol en laten u een eigen draadloos systeem maken en implementeren. Heeft u al een draadloos lichtregelsyteem? Of beaconing? Een data analytics systeem? Maak het compatible voor Freedom zodat het systeem beschikbaar is voor iedereen!