Home / Nieuws / Helvar introduceert Active+ LED-driver en sensor

Helvar introduceert Active+ LED-driver en sensor

Producten | 16-09-2015

ACTIVE+
SELF-LEARNING LIGHTING

Helvar's Active+ is een out-of-box standalone oplossing bestaande uit een LED-driver en "onze kleinste sensor" voor armatuurmontage.

ACTIVE+ LED DRIVER

De Active+ LED-drivers (bijvoorbeeld de LL1x10-42 Active+) hebben een ingebouwde slimme functionaliteit. Zonder programmering, configuratie of externe bekabeling is de LED-driver in combinatie met de sensor geoptimaliseerd voor aanwezigheidsdetectie en daglichtregeling. De driver heeft een ingebouwde voeding die de stroom voor de Active+ sensor levert.


ACTIVE + SENSOR

De Active+ sensor combineert beweging en lichtmeting in een zeer compacte behuizing. De sensor wordt in het armatuur gemonteerd en is direct verbonden met de Active+ LED-driver en behoefte geen extra voeding.MONTAGE IN EEN VERLICHTINGSARMATUUR 

De Active+ driver en sensor zijn ontworpen om eenvoudig in een armatuur gemonteerd te kunnen worden, zonder aanpassingen aan het armatuur of aansluiting op externe componenten zoals bedieningspanelen, dimmers of gemeenschappelijke sensoren. Armaturen uitgerust met de Active+ oplossing zijn ideaal voor renovatie projecten, maar ook zeer geschikt voor kantoren, gangen, open gebieden en opslagruimten.OPTIE: ACTIEF + APP

Met een optionele Active+ APP kan de eindgebruiker eenvoudig de lichtniveaus van de afzonderlijke armaturen maar ook de vooringestelde instellingen voor daglichtregeling en bewegingsdetectie aanpassen of finetunen.