Home / Nieuws / Helvar lanceert Light over Time

Helvar lanceert Light over Time

Producten | 08-03-2017

Light over Time, Helvar's nieuwste innovatie binnen de Human Centric Lighting oplossingen


Light over Time is de meest recente ontwikkeling binnen de Designer programmeersoftware van Helvar. Deze nieuwe functie maakt het mogelijk om een visuele weergave te creëren van een dynamische lichtsturing. Door middel van een grafiek in de software kan de lichtkleur en lichtintensiteit eenvoudig in een dynamische, tijdgestuurde cyclus worden gezet. De visuele weergave geeft lichtontwerpers, adviseurs en eindgebruikers meer inzicht in en een betere beleving van de dynamische lichtsturing.

"Human Centric Lighting wordt steeds belangrijker. Wij geloven dat het creëren en het implementeren van op maat gemaakte lichtprofielen, afgestemd op het circadiaan ritme van een persoon, een grote voordelen op leveren. Dynamische 'Tuneable White' oplossingen zoals Helvar's Light over Time bieden een mooie kans om bij te dragen aan het welzijn van de mens", aldus Thet Oo, Product Manager bij Helvar Ltd.

Door de grafische licht profielen in Light over Time kunnen lichtontwerpers en adviseurs eenvoudig controleren of de dynamische cyclus voldoet aan de vereisten. Daarnaast zorgt de intuïtieve functie ervoor dat er eenvoudig en effectief een dynamische cyclus geprogrammeerd kan worden.