Home / Nieuws / Helvar @LED Expo 2018

Helvar @LED Expo 2018

Events | 11-01-2018

Breng een bezoek aan de LED Expo - Smart Lighting & Design! De vakbeurs zal dit jaar plaatsvinden op 7 & 8 februari in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.

De LED Expo - Smart Lighting & Design vakbeurs levert bezoekers een totaalbeleving en informatie over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van (intelligente) verlichting. Helvar is ook dit jaar weer aanwezig.

Bezoek onze stand en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij praten u graag bij over ons lichtmanagementsysteem en onze nieuwe (LED) producten en ontwikkelingen!
 

Workshop: Maak een gebouw intelligent met IoT - richtlijnen, standaarden en protocollen
Op woensdag 7 februari om 13:00-13:30 uur geeft Kees Cleton een presentatie over 'Maak een gebouw intelligent met IoT - richtlijnen, standaarden en protocollen'. Tijdens de presentatie zal er ingegaan worden op vragen als: Hoe ‘verbinden’ we bestaande en nieuwe verlichtingsinstallaties in gebouwen met Internet of Things en wat doen we met de data? Welke protocollen en standaarden hebben we en wat zijn daarvan de kenmerken? En welke rol speelt verlichting in Internet of Things?
Kijk voor het volledige programma op: www.ledexpo.nl/voor-bezoekers/workshops


Registreer u nu met de volgende code en ontvang gratis toegangskaarten: 18ticket611

Datum: 8 & 9 februari
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Brabanthallen, 's-Hertogenbosch