Home / Nieuws / Nieuw: compacte 35 W Tunable White LED-driver

Nieuw: compacte 35 W Tunable White LED-driver

Producten | 04-10-2017

Helvar introduceert een nieuwe DALI Type-8 LED-driver in de iC productenrange. Een compacte 35 W, Tunable White LED-driver.

De nieuwe LED-driver, LC35/2-DA-iC, heeft op iedere dimwaarde een groot bereik qua kleurtemperatuur en de toegepaste 'hybrid dimming' technologie zorgt voor een hoge lichtkwaliteit, zelfs met hele lage dimwaarden. Het totale vermogen van de LED-driver kan op elke manier verdeeld worden over de 2 kanalen. Daarnaast kan de uitvoerstroom, door middel van een weerstand, ingesteld worden op 350 mA en 700 mA.

De Helvar iC DALI Type-8 LED-drivers zorgen ervoor dat er in een Tunable White armatuur maar 1 LED-driver toegepast hoeft te worden. Deze LED-drivers beschikken over 2 kanalen die aangesloten kunnen worden op 2 LED-modules, warm- en koelwit. Hierdoor is het eenvoudiger om de kleurtemperatuur aan te sturen. Bovendien zorgt een iC LED-driver voor meer vrijheid bij het ontwerpen van een Tunable White armatuur en bespaart het in kosten.

De iC producten van Helvar realiseren een totaal oplossing voor Human Centric Lighting. Op basis van Tunable White en tijdsturing kan de verlichting ingezet worden ter ondersteuning van het 'biodynamische' ritme van de mens.