Home / Nieuws / Nieuw: iDim Orbit

Nieuw: iDim Orbit

Producten | 09-08-2016


De iDim Orbit is niet meer leverbaariDim Orbit, een unieke en complete oplossing voor lichtregeling in één sensor.

 

Helvar heeft een unieke sensor ontworpen, de iDim Orbit. De sensor heeft dankzij de nieuwste technologie intelligente functionaliteiten te bieden.  Functionaliteiten die normaal gesproken alleen met behulp van complexe systemen gerealiseerd kunnen worden. Ondanks de intelligente functionaliteiten is de sensor eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

De iDim Orbit is een stand-alone inbouw sensor en heeft out-of-box functionaliteit. Daarnaast zorgt de eenvoudige bevestiging en aansluiting van voeding, DALI en schakeldraad ervoor dat de sensor eenvoudig is te installeren.
De sensor is leverbaar in 2 varianten:
OB-1101: 1 bewegingssensor, voor detectie tot 7 meter
OB-1501: 5 bewegingssensoren, voor detectie tot 15 meterNaast bewegingssensoren heeft de iDim Orbit een lichtsensor voor daglichtregeling en een interne tijdklok voor kalenderfunctionaliteiten. De iDim Orbit kan via Bluetooth verbonden worden met een mobiele app. Via de iDim Orbit app kan de sensor geconfigureerd en aangepast worden aan de wensen van de gebruiker. Daarnaast bevat de app standaard profielen voor kant-en-klare sturingen.
De iDim Orbit is vanwege de uitgebreide functionaliteiten geschikt voor onder andere open- en gesloten kantoren, klaslokalen, vergaderruimten en verkeersruimten.