Home / Nieuws / Samenwerking Helvar & Herlings Electro Techniek

Samenwerking Helvar & Herlings Electro Techniek

Projecten | 21-12-2022

Wij hebben recent 4 projecten in opdracht gekregen van Herlings. Herlings Electro Techniek is opgericht door de broers Leon en Peter. De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid naar zo’n 35 werknemers. Herlings is geen onbekende voor ons; na een aantal succesvol opgeleverde projecten weten wij elkaar in nieuwe projecten weer te vinden om te kijken hoe wij elkaar in een project kunnen aanvullen. 

Wij hebben de volgende projecten in opdracht gekregen: 

• Josefschool in Overloon 

• Nikolaas school in Oss  

• Dromedaris in Beuningen 


De drie genoemde projecten zijn scholen in het basisonderwijs. De scholen krijgen een op maat gemaakt lichtmanagementsysteem. Er worden touchscreens toegepast om de verlichting eenvoudig centraal te kunnen bedienen, daglicht- en bewegingssensoren voor automatische sturing, bedieningspanelen voor lokale bedieningen en de buitenverlichting wordt door middel van relais unit opgenomen in het systeem. Ook komt er een koppeling met de regelpartij waar wij via onze Multi sensoren beweging doorgeven aan het klimaatsysteem. 

• Brandweer Zeeland (Noord-Brabant) 
Voor de nieuwe kantoren en kazerne van Brandweer Zeeland gaan we zowel de verlichting als de zonwering aansturen. Ook hier wordt er een 10” touchscreen toegepast. Voor de bediening van de zonwering leveren we mini input units waardoor er schakelmateriaal van derden gebruikt kan worden. De centrale componenten worden door ons geleverd in geassembleerde kasten waardoor deze efficiënt geïnstalleerd kunnen worden. Herlings zorgt ervoor dat de installatie perfect in orde is waardoor we samen een prachtig systeem kunnen realiseren. 

 Wij danken Herlings voor het vertrouwen en kijken er weer naar uit om met Herlings Electro Techniek aan de slag te gaan!