Home / Nieuws / Uitbreiding aanbod LED drivers

Uitbreiding aanbod LED drivers

Producten | 15-07-2019

Geweldig nieuws vanuit Karkkila!
 

De afgelopen maanden heeft Helvar de productie van nieuwe LED drivers opgeschaald. Met AAN / UIT en DALI-2 varianten in een brede operating window en in veel verschillende vormen is het makkelijker dan ooit de juiste LED driver te selecteren voor de beste kwaliteit licht.

 

Nieuwe DALI-2 drivers
De onlangs gelanceerde DALI-2 drivers op het nieuwe SELV60 (Safety Extra Low Voltage) platform springen het meest in het oog. Deze drivers hebben o.a. de volgende eigenschappen:
•  Stroom instelling met draadloos NFC, DALI of externe LED-Iset weerstanden (CC & DALI-2)
•  Heel lage current ripple, die voldoet aan IEEE 1789 recommendation (CC & DALI-2)
•  Levensduur tot 100.000 branduren (CC & DALI-2)
•  Amplitude dimming (CCR) voor flikkervrij dimmen tot 1% (DALI-2)
•  Geüpdatete Helvar Switch Control 2 functionaliteit (DALI-2)
•  Constant Light Output (CLO) (DALI-2)


LOOP & add-on trekontlastingen
De 35W, 45W en 51W CC/DALI drivers in het SELV platform zijn ook beschikbaar met een geïntegreerde trekontlasting, schroefloze klemmen en dubbele connectoren. Dit maakt het doorlussen via de LED drivers mogelijk en versnelt de installatie. Zijn dubbele connectoren voor de installatie geen vereiste? Probeer dan zeker onze nieuwe trekontlastingen LC-SRA en LC-SRB om op niet-LOOP varianten te klikken.
 

Nieuwe iC LED drivers & modules
Met het huidige aanbod DALI Type 8 LED drivers onder het label intelligent Colour (iC) heeft Helvar de standaard voor Tunable White gelegd. Nog deze zomer komt Helvar met de twee opvolgers: een 50W lineaire en 45W compacte driver.
Deze drivers zijn perfect te combineren de Helvar Tunable White LED modules. Op zoek naar een COB of optiek? Ook daar hebben we suggesties voor.
 


 

MINI drivers
Deze drivers zijn de eerste drivers binnen nieuwe MINI serie. Deze SELV60 drivers hebben zeer compacte afmetingen om montage in de kleinere armaturen mogelijk te maken.

Laat de kleine vorm u niet voor de gek houden – deze drivers hebben een brede operating window, variërend van 125 mA tot 1050 mA en uitgangsspanningen van 3 V tot 54 V. Stroom is gemakkelijk instelbaar met dipswitch. De MINI LED driver serie heeft een lage current ripple van <3% onder 120 Hz, en voldoet daarmee aan de IEEE 1789-aanbevelingen. De 38 W DALI-2 versie bevat zelfs flikkervrij amplitude dimmen tot 1% voor een uitstekende lichtkwaliteit.