ActiveAhead® - draadloos

ActiveAhead®

Predictive lighting. Always one step ahead of you.

ActiveAhead is een zelflerend en draadloos systeem. Het zelflerende algoritme zorgt voor maximale energiebesparing en comfort.
 

 Armaturen worden draadloos met elkaar verbonden via het Bluetooth® Low Energy (LE) mesh netwerk. Het systeem registreert door middel van sensoren bewegingspatronen in een ruimte en gebruikt deze patronen om de verlichting optimaal te laten branden. Het systeem bestaat uit een DALI LED driver, een control-unit en een multi-functionele sensor.

Verschillende mogelijkheden


 
 

VOORDELEN

 

Comfort en energiebesparing

Een ActiveAhead armatuur begint te leren zodra het wordt opgestart. Het armatuur heeft de eerste bewegingspatronen binnen een paar uur of dagen geleerd, afhankelijk van de hoeveelheid vrije bewegingen in de ruimte. Een ActiveAhead armatuur leert constant over de bewegingspatronen in de ruimte en zal zich  aanpassen aan de veranderingen. Hierdoor is het armatuur in staat om te voorspellen waar beweging plaatsvind en hierop de verlichting aan te passen.

 

Eenvoudige installatie

Armaturen met ActiveAhead zijn zeer eenvoudig te installeren. Bevestig de armaturen op de juiste plaats en schakel de netstroom in. Er is geen besturingsbedrading, programmering of configuratie nodig. ActiveAhead is een echte ‘plug-and-forget’ oplossing.

 ACTIVEAHEAD APP


Het systeem werkt volledig autonoom, configuratie is dus niet noodzakelijk. Wel kan het systeem eventueel gefinetuned worden door middel van de ActiveAhead app. Via de app kunnen parameters veranderd en armaturen in een groep geplaatst worden.

 

 
 

MEER WETEN?

Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u de prijzen van onze LED  componenten ontvangen? Laat het mij weten!