Freedom

Freedom - Draadloze verlichting

 

De Freedom componenten van Helvar bieden een volledig nieuwe manier om draadloze verlichting te realiseren. Freedom is een draadloos verlichtingsconcept waarbij een LED driver werkt met verschillende draadloze ecosystemen. Naast het eigen systeem van Helvar, ActiveAhead, is Freedom op dit moment ook geschikt voor Casambi, Mount Kelvin, Ensto WorkspaceMymesh by Chess en Ingy.
 

 
 
 
 

De wereld is draadloos

 

Wij geloven in een draadloze toekomst. Waar verlichting slechts één onderdeel is in een eindeloos netwerk. Wij geloven in keuzevrijheid. Wij willen onze klanten ondersteunen in de transitie van traditionele verlichting naar de wereld van draadloos. Maar welk draadloos systeem moet je gebruiken? Wat als we de mogelijkheid bieden om te kiezen? Freedom geeft de mogelijkheid zelf een draadloos systeem te kiezen.

 
 
 

Vrijheid in verbinden

 

Draadloze lichtregeling biedt eenvoud, een totaal nieuw level van flexibiliteit en een perfecte verbinding. Configureren is snel, als het al nodig is. Je bespaart tijd en geld en de gebruikers kunnen genieten van de voordelen van uitstekende en toekomstbestendige verlichting.

 
 
 
 

Gewoon slim

 

Freedom is gebouwd op basis van twee componenten: de Freedom Node die verbonden is met een Freedom LED driver. Elke Freedom LED driver werkt met elke Freedom Node. Ontwerp het armatuur en kies de gewenste LED driver en draadloze besturingssoftware kiezen.

 

Freedom componenten


 

Freedom LED drivers

 

De Freedom LED drivers zijn krachtig en onvermoeibare werkpaarden die uw LED module in topstaat houden en energie besparen. Ze voorzien ook de Freedom Node van voeding.

•  Compacte en lineaire drivers
•  25 -110 W
•  100-1400 mA
•  SELV60 & Non-isolated
•  Amplitude dimming of hybrid dimming
•  Flicker-free
•  Trekontlastingen beschikbaar Freedom LED drivers

 
 

 

Freedom Node

 

De Freedom Node is de intelligentie. Het is ook een antenne. Het communiceert met de Freedom LED driver, Freedom Nodes of een ander ondersteund apparaat in het mesh-netwerk. In de Freedom Node kunnen we iedere draadloze lichtregelsoftware opslaan die voor Freedom geschikt is. Eén node, veel mogelijkheden. Jij kiest, of je maakt je eigen systeem!

Wij hebben de connectiviteit van de Node ontworpen om het beste te zijn in de markt. De antenne is perfect getest. Daarom hebben we de Node niet geïntegreerd in de LED driver. Je kunt de Node binnen en buiten het armatuur plaatsen en zo zorgen voor de beste verbinding van je producten. Geen zwakke signalen. Geen ontwerp nachtmerries. Freedom Node

het voordeel voor de armatuur fabrikant

Heel concreet, maar meest van belang: je hoeft maar één keer tijd te steken in het ontwerp van je draadloze armatuur. Mocht de markt en/of klant uiteindelijk om andere draadloze systemen vragen, dan is er altijd keuze. Wissel alleen de Node uit, en je bent klaar. Altijd hetzelfde formaat van de hardware.