ILLUSTRIS POWER

ILLUSTRIS POWER

Veelzijdig touchpaneel met DALI voeding

ILLUSTRIS POWER is een snel en eenvoudig te installeren oplossing voor de aansturing van DALI verlichting in een ruimte. Het stijlvolle touchpaneel is beschikbaar in verschillende versies en kan op veelzijdige manieren toegepast worden.
 

 Het ILLUSTRIS POWER systeem bestaat maar uit 2 componenten: een ILLUSTRIS touchpaneel en een compacte DALI voeding. Het systeem werkt 'out of the box' en hoeft dus niet geconfigureerd te worden. Het touchpaneel is ontworpen voor de aansturing van DALI Type 6 en DALI Type 8 (Tunable White en RGB) armaturen. Ook kan het touchpaneel via Bluetooth verbonden worden met de Helvar SceneSet app waardoor draadloze bediening van de armaturen mogelijk is.


ILLUSTRIS Touchpanelen

Ieder ILLUSTRIS touchpaneel beschikt over 4 scene buttons en een slider voor het aanpassen van de lichtintensiteit. Daarnaast is er een paneel voor de aansturing van Tunable White en een paneel voor RGB. De panelen zijn beschikbaar in glas en kunststof en in de kleuren zwart en wit. Alle panelen kunnen via Bluetooth verbonden worden met de Helvar SceneSet app.

 


ILLUSTRIS 191xx POWER | Scenes & dimmen

ILLUSTRIS 192xx POWER | Scenes, dimmen & Tunable White 

ILLUSTRIS 193xx POWER | Scenes, dimmen & RGB


 

 

Kenmerken

 

ILLUSTRIS POWER 360°

Het ILLUSTRIS POWER systeem bestaat uit een compacte DALI voeding, en een ILLUSTRIS touchpaneel. In de video hiernaast worden verschillende functies en onderdelen uitgelicht.

 

Eenvoudige installatie

Het ILLUSTRIS POWER systeem werkt 'out of the box' en is snel en eenvoudig te installeren. De compacte DALI voeding kan in de inbouwdoos van het touchpanneel geplaatst worden en aangesloten worden op de aanwezige DALI armaturen.

De 4 touchbuttons hebben een vast ingestelde waarde. Het is mogelijk de verlichting aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren en deze vervolgens op de slaan door een scene button naar keuze voor 10 seconden in te houden.
 

 

 


 

SceneSet App


ILLUSTRIS touchpanelen kunnen draadloos worden verbonden met mobiele apparaten door middel van Bluetooth® Smart™ . Met de SceneSet app is het mogelijk verlichting aan te sturen met dezelfde settings als uw touchpaneel.

 

 
 

MEER WETEN?

Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u de prijzen van onze LED  componenten ontvangen? Laat het mij weten!