Noodverlichting monitoring

Eenvoudig monitoren van noodverlichting

  

 


E-Monitor is een software oplossing voor de monitoring van DALI noodverlichting. E-Monitor maakt gebruik van data uit de Helvar routers en voert automatisch functie- en duurtesten uit. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van de noodverlichting.

Plug & Play
Een gateway en een internetverbinding - dat is het enige wat E-Monitor nodig heeft. Nadat de E-Monitor met het Helvar lichtmanagementsysteem is verbonden zorgen wij ervoor dat het systeem binnen afzienbare tijd werkt.

Geautomatiseerde testen en rapportages
De duur- en functietesten worden op geprogrammeerde tijden uitgevoerd. Handmatig starten van de testen is ook mogelijk. Als de testen zijn uitgevoerd wordt er automatisch een PDF gegenereerd en gemaild naar de geregistreerde gebruikers. De resultaten van de testen zijn ook zichtbaar in de web-interface. Alle resultaten van uitgevoerde testen blijven in het systeem aanwezig en kunnen op ieder moment opgevraagd worden.

Inspecteer en noteer
Gebruik de E-Monitor als logboek. Alle DALI noodverlichtingsarmaturen zijn zichtbaar in het systeem. Heb je een batterij vervangen? Noteer het bij het betreffende armatuur. Zo weet je altijd welk onderhoud er is uitgevoerd. En is het zichtbaar op één centrale plek.
 

CUSTOM MADE

 

Wij kunnen de monitoring van noodverlichting ook op maat maken en volledig afstemmen op de wensen van de gebruiker. Voor het overzicht wordt er vaak gekozen voor het visualiseren van armaturen op een plattegrond. Op deze manier is het snel zichtbaar waar het defecte armatuur zich bevindt. Daarnaast kan er ook een koppeling gemaakt worden met systemen van derden.