RoomSet - ruimteoplossing

RoomSet - Complete lichtsturing voor een ruimte


RoomSet is een state-of-the-art, intelligent en stand-alone DALI lichtsturing. RoomSet is ontworpen voor snelle en eenvoudige configuratie van een ruimte, zoals een kantoor of klaslokaal.

 

Download brochure
 
 RoomSet werkt direct uit de doos
RoomSet vindt automatisch ieder adresseerbaar bedieningspaneel, sensor en DALI armatuur. En dit gebeurt allemaal zodra je het systeem de eerste keer inschakelt.
Personaliseren is eenvoudig met de RoomSet app
Hoewel de out-of-the-box functionaliteiten erg handig kunnen zijn is het in veel gevallen toch nodig om de verlichting te personaliseren. Met de RoomSet app kan ieder aangesloten component eenvoudig afgestemd worden op de wensen van de gebruiker.

 


Bespaar tijd én geld
Een opgeslagen configuratie kan gekopieerd worden naar een volgende identieke ruimte. Hierdoor kunnen de inbedrijfstellingskosten aanzienlijk verlaagd worden.
Daarnaast is met het draadloze bedieningspaneel extra bekabeling overbodig en bespaart u op installatiekosten.

ROOMSET PAKETTEN

 

Er zijn 3 standaard varianten beschikbaar. Heb je nog meer functionaliteiten nodig? De 331 Multisensor is compatibel met een breed scala Helvar producten.

 

RoomSet standaard

Een perfecte oplossing voor ruimten die gerenoveerd worden en waar er gebruik gemaakt kan worden van een bestaand bedieningspaneel.

RoomSet met scenes

Ideaal voor nieuwe installaties, met een bedieningspaneel met 7 buttons voor gepersonaliseerde scènes, op/neer en uit.

RoomSet draadloos

Onze meest handige oplossing met een draad- en batterijloos Bluetooth bedieningspaneel. Met dit paneel is extra bekabeling overbodig en bespaart u op installatiekosten.


DE ROOMSET APP

Het configureren van RoomSet is heel eenvoudig. Open de app, maak verbinding met een 331 sensor en stel de aangesloten componenten geheel naar wens in. De instellingen kunnen altijd aangepast worden en ook eenvoudig gekopieerd worden voor een soortgelijke ruimte.

Instructievideo's
Onze instructievideo's helpen je om RoomSet eenvoudig zelf configureren.
Bekijk de video's
 

 
 


TUNABLE WHITE

De RoomSet app ondersteunt Tunable White, wat de gebruiker de mogelijkheid geeft om de verlichting op basis van kleurtemperatuur en intensiteit te bedienen.

Tunable White technologie is een essentieel onderdeel in Human Centric Lighting en kan zorgen voor verhoogde productiviteit en alertheid door de verlichting af te stemmen op ons bioritme.
 

INSTALLATIEPRINCIPE

 


De installatie en configuratie van het systeem is snel en eenvoudig. De
331 multisensor en controller vormt de kern van de installatie. Alle aanwezige DALI componenten worden met elkaar verbonden en aangesloten op de 331 sensor. De sensor kan via Bluetooth draadloos verbinding maken met een gebruiksvriendelijke app. Via de app kunnen de DALI componenten volledig geconfigureerd worden, zoals het groeperen van armaturen en het toekennen van functionaliteit aan een bedieningspaneel. 
 


 
 
 


MEER WETEN?

Wilt u meer informatie over RoomSet? Wij vertellen/demonstreren u graag alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op!