Framaz, Aartselaar België

Framaz, Aartselaar België


De showroom van Framaz is volledig vernieuwd en gezellig ingericht. Het biedt de bezoekers een aangename omgeving om de verschillende merken en typen verlichting te ervaren die het ruime aanbod van Framaz omvat. 

Naast dat de verlichtingsarmaturen van Framaz zijn voorzien van de laatste technologieën heeft Framaz het initiatief genomen om aansluitend een goed presterende lichtsturingsoplossing toe te passen. Gebruikers van de showroom kunnen de verlichting eenvoudig bedienen. Het is mogelijk om een specifiek merk of verlichtingsgroep(en) extra te accentueren.  

Van een op maat ontworpen touchscreen tot een compleet centrale web bediening, het lichtmanagementsysteem biedt alle mogelijkheden om voor elke doelgroep de juiste verlichting extra in de verf te zetten. 

In de showroom is ook ons ucontrol platform toegepast voor het automatisch monitoren van de noodverlichting. De wettelijk verplichte testen worden automatisch gestart en de resultaten opgeslagen in het platform en/of via e-mail gerapporteerd. De betrouwbaarheid van de gestandaardiseerde testmethodes en regelmatige rapportering van de testresultaten geeft de eindgebruiker het vertrouwen dat de installatie aangeeft waar onderhoud noodzakelijk is en te allen tijde gepast zal reageren op noodsituaties.