Training - Helvar GoeroeMet ons ‘Helvar Goeroe’ trainingsprogramma kom je alles te weten over de mogelijkheden van onze lichtmanagementsystemen. Je krijgt kennis over DALI en over het aansluiten en inbedrijfstellen van de systemen. Wil je zelf aan de slag met de Designer software voor het programmeren van ons lichtmangementsysteem? Volg dan eerst dag 1, je kunt je daarna inschrijven voor de Helvar Goeroe Expert training.


 

DAG 1: HELVAR GOEROE

De eerste dag van het Helvar Goeroe programma is voor iedereen; van installateur tot eindgebruiker. Tijdens deze dag kom je alles te weten over de mogelijkheden van DALI en lichtmanagement. Daarnaast ga je ook zelf aan de slag met de hard- en software en leer je een basis systeem (RoomSet) in bedrijf te stellen.


Doelgroep: iedereen
Wat neem je mee: niks
Duur: 1 dag van 09:30 tot 15:30 uur, inclusief lunch
Prijs: gratis
  

 

DAG 2: HELVAR GOEROE EXPERT

Na het volgen van de eerste dag heb je de mogelijkheid om een uitgebreide training te volgen in de Designer software. Tijdens deze Goeroe Expert training leer je een lichtmanagementsysteem in bedrijf te stellen.


Doelgroep: technisch
Wat neem je mee: laptop met Windows, een netwerkaansluiting en administrator rechten(!)
Duur: 1 dag van 08:30 tot 15:30 uur, inclusief lunch
Prijs: €450,-


Aanmelden
Tijdens dag 1 krijg je informatie over de Designer software en het volgen van een softwaretraining. Ook is er tijdens deze dag de mogelijkheid om je in te schrijven voor een softwaretraining.

AANMELDEN DAG 1: HELVAR GOEROE

Bedrijfsgegevens

Gegevens training

Cursisten

Gegevens Cursist 1

Cursist toevoegen


 
Aanmelden